Köpvillkor


Försäljning till minderåriga

Vi ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande.

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig i enlighet med våra vid var tid gällande GDPR-regler.

Vi använder Klarna som leverantör av vår kassa. Detta innebär att vi kan komma att dela dina personuppgifter såsom kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna när kassan laddas, för att Klarna ska kunna hantera ditt köp. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.

Priser

Samtliga priser är i svenska kronor och inkluderar gällande moms, för närvarande 25 %.

Betalsätt

Hos oss kan du betala via PayPal. I beställningsprocessen länkas du automatiskt vidare dit. Om du redan är PayPal-kund kan du logga in med dina användaruppgifter och bekräfta betalningen. Om du är ny hos PayPal kan du antingen logga in som gäst eller skapa ett PayPal-konto och därefter bekräfta betalningen. Så fort din betalning har registrerats hos oss, vilket brukar ta ett par minuter, börjar vi packa din beställning. Självklart får du en beställningsbekräftelse av oss.

Tänk på att det inte är möjligt att betala en beställning med förskottsbetalning eller faktura via PayPal, eftersom detta inte kan kopplas ihop i vårt system.

Leverans och frakt

Normal leveranstid är 2–5 vardagar. Om leveranstiden mot förmodan skulle överstiga 5 dagar kontaktar vi dig för att ge en mer exakt leveranstid.

Vi levererar med Postnord

För närvarande kan vi endast hantera inrikes försändelser.

Ej uthämtade paket

För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, som för närvarande uppgår till 150 kr.

Retur och ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.

Alla returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel vara/varor. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

Meddelande om retur skall innehålla följande information:

  • Ordernummer
  • Fakturanummer
  • Produktnamn på de produkter som skall returneras
  • Orsak till returen

När du utnyttjat din ångerrätt är du skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Återbetalningsskyldighet

Om du utnyttjar din ångerrätt, betalar vi tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Återbetalning sker med det betalsätt som du använde vid köpet.

Om du utnyttjar din ångerrätt, betalar vi tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Återbetalning sker med det betalsätt som du använde vid köpet minus returfrakten, som för närvarande uppgår till 60 SEK per kolli/paket. Kontakta oss för returfraktsedlar. Om du får hem en vara som är felaktig, defekt eller felexpedierad, betalar vi givetvis för returfrakten, liksom i de fall vi bytt ut den beställda varan mot en ersättningsvara.

Se även konsumentverkets information om Distansavtalslagen och E-handel.

    Vi följer den Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer gällande reklamationer och tillämpar 3 års reklamationstid.